Nyerőgépes játékok

A nyerőgépes játékok, amelyek ismertek még félkarú rabló vagy éppen slot néven is, a hagyományos és online kaszinók legnépszerűbb játékai. Nem csoda, hogy egy jobb online szerencsejáték oldalon sok ezer különféle nyerőgépes játék érhető el. Pont ezért lett annyira népszerű az online kaszinó világa, mert míg egy hagyományos kaszinóban maximum néhány száz ilyen gép lehet, addig online sok ezer valódi pénzes online nyerőgép működhet. Rengeteg különféle fajtájuk van ezeknek a játékoknak, mi most megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat róluk.

100% akár 200 000 Ft + 125 INGYENES PÖRÖGÉSEK

full star 5 / 5

100% akár 200 000 Ft + 200 INGYENES PÖRÖGÉSEK

wazamba

full star 5 / 5

100% akár 400 000 Ft + 100 INGYENES PÖRÖGÉSEK

nomini

full star 5 / 5

200% akár 650 000 Ft + 100 INGYENES PÖRÖGÉSEK

full star 5 / 5

130% akár 50 000 Ft + 100 INGYENES PÖRÖGÉSEK

full star 5 / 5
gift Szeretne egy különleges bónuszt?
Hagyja nekünk e-mail-címét!
Szerezzen bónuszt

100% akár 400 000 Ft + 100 INGYENES PÖRÖGÉSEK

full star 5 / 5

100% akár 500 000 Ft + 1000 INGYENES PÖRÖGÉSEK

full star 5 / 5

Így kezdj el online nyerőgépekkel játszani - Részletes ismertető 5 lépésben

Ahhoz, hogy játszani tudjunk egy online nyerőgéppel valódi pénzben, mindenképpen szükséges, hogy válasszunk egy online kaszinót. Elég sok ilyen platform van, szóval nincs könnyű dolgunk, de a lényeg, hogy néhány perc alatt el is juthatunk oda, hogy valódi pénzben tudjunk játszani egy kiváló nyerőgépen. Most megmutatjuk milyen lépéseket kell ehhez tennünk:

1

Válasszunk ki egy megbízható online kaszinó oldalt

Sok ezer online szerencsejátékos platform van már az interneten, így nagyon fontos, hogy olyat válasszunk, amely megbízható és tisztességes. Ennek megállapításában segítenek az engedélyek, hiszen mondjuk a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) engedélye egyértelmű jele annak, hogy jó helyre fizetjük be a pénzünket. Az is számít, hogy elérhető-e az adott online platform magyar nyelven és hogy esetleg kínál-e bónuszokat a nyerőgépes játékokat játszó játékosok számára.

lock icon
2

Regisztráljunk

Ha sikerrel kiválasztottuk azt a szerencsejátékos platformot, ahol elérhető a kedvenc nyerőgépes játékunk, mint mondjuk a Sizzling Hot vagy a Book of Ra Deluxe, és úgy ítéljük meg, hogy az engedélyekkel is rendben van minden, akkor ideje regisztrálni. Mielőtt regisztrálnánk, érdemes dönteni a különféle bónusz ajánlatok igénybevételéről is. A regisztráció során elég sok személyes adatot kell megadnunk, például a teljes nevünket, a lakcímünket és az elérhetőségünket. Fontos, hogy jó adatokat adjunk meg, ugyanis kifizetés esetén mindenképpen igazolnunk kell ezen adatok valódiságát.

money icon
3

Jöhet az első befizetés

Ahhoz, hogy kipróbálhassuk a különböző nyerőgépeket valódi pénzben, befizetést kell teljesítenünk. Ez különösen fontos, ha a regisztráció során bónusz ajánlatot is választottunk, hiszen a legtöbb ilyen ajánlat rendelkezik követelményekkel a befizetés minimumára vonatkozóan is. Befizetést egy online kaszinó platformján számos különféle módon hajthatunk végre. Így használhatunk bankkártyákat, banki átutalást, e-pénztárcákat, kriptovalutákat és előre feltöltős kártyákat is. A játékosok számára elég egyszerű egy befizetés teljesítése, hiszen regisztráció után egyetlen kattintással a befizetési képernyőre ugorhatunk. Itt csak ki kell választanunk azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk, majd meg kell adnunk az ehhez szükséges adatokat. A speciálisabb instrukciók (mint például kripto tárca cím vagy bankkártya szám) mellett általában az összeget és a pénznemet kell megadnunk, majd a tranzakciót kell megerősítenünk.

dice icon
4

Egy üdvözlő bónusz használata is ajánlott

A bónuszok között a legismertebbek az úgynevezett üdvözlő bónuszok. Ezeket azért adja egy online casino platformja a játékosoknak, hogy azok csatlakozzanak a platformjához és játszanak is a játékokkal. Ezek a bónuszok általában extra pénz és ingyenes pörgetések formájában érhetőek el. Így az adott befizetésünk X százalékát pluszban odaadja nekünk a kaszinó. Nem ritkán kiegészül ez az ajánlat több száz ingyenes pörgetéssel is. A százalékos mérték 100-200-300 százalék, vagy akár még több is lehet. Az ingyenes pörgetések száma is oldalról oldalra változik. Fontos azonban, hogy az üdvözlő bónusznak vannak forgatási követelményei is, ezek azt mutatják meg, hogy hányszor kell a bónusz összegét vagy az ingyenes pörgetésekből származó nyeremény összegét megjátszani ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk.

avatar icon
5

És a legnehezebb feladat - Választani a sok ezer nyerőgép közül

Miután kiválasztottuk a megfelelő online kaszinó platformját, regisztráltunk egy jó bónusz kíséretében, már nem marad hátra más, mint kiválasztani azt a játékot az online nyerőgépek kínálatából, amellyel játszani szeretnénk. Ez elsőre sima ügynek tűnik, de nem az. A legjobb online kaszinók sok ezer különféle online nyerőgépes játékot biztosítanak a játékosoknak. Ezek általában igen változatosak témájukban, minimum tétjükben, az elérhető bónuszjátékokban és természetesen a tárcsák és sorok számában is. A választásunkat alapvetően az vezérelje, hogy milyen ingyenes pörgetések állnak rendelkezésre, milyen mennyiségű pénz áll rendelkezésünkre (tehát milyen téttel tudunk játszani) és hát az, hogy milyen hangulatú játékhoz lenne kedvünk. Magát a nyerőgépes játékot egyetlen kattintással el tudjuk indítani, majd a tét és a fizető sorok számának beállítása után indulhat is a nyerőgép parti!

vector icon

Nyerőgépes játékok

Miért kedvelik annyira az emberek a nyerőgépeket?

Az nem kérdés senki számára, hogy a nyerőgépes játékok a kaszinók top termékei közé tartoznak. Ennek bizonyítéka az is, hogy szinte minden oldalon ezek vannak többségben. A fő oka ennek szimplán annyi, hogy az emberek kedvelik az online nyerőgépek által biztosított hangulatot. De miért szeretik még annyira őket?

  1. Minimális tétből is hatalmas összegeket nyerhetünk egyetlen pörgetéssel is, főleg egy progresszív jackpotos sloton.

  2. Az online nyerőgépek hihetetlen mennyiségben érhetőek el számtalan változatban. Vannak más-más témájú nyerőgépek, vannak egyszerű 3x3 tárcsás gépek, vannak modern, bónuszjátékokkal teli játékok és akkor már említettük a progresszív online slotok világát is.

  3. A slotok segítségével dopaminhoz juttathatjuk az agyunkat, amely akkor termelődik, ha jól érezzük magunkat, eszünk valami finomat vagy megnézünk egy jó filmet.

  4. Ingyenes pörgetések érhetőek el szinte minden egyes napon valamilyen online nyerőgép vonatkozásában.

  5. A hihetetlenül jól felépített dizájn, zene és hangulat miatt igazi transzba kerülhetünk egy játék során, pont ezért nehéz is őket abbahagyni.

  6. Nagyon kevés pénzből is játszhatóak a nyerőgépes játékok, mint a Book of Ra Deluxe vagy a Sizzling Hot, tehát nem kell túl sok hozzá, hogy jól mulassunk.

  7. Egyáltalán nem ijesztőek annyira, mint más kaszinó játékok. Egy blackjack asztalhoz nem annyira szívesen ülnek le az emberek, mint egy nyerőgép mellé.

  8. A legújabb online nyerőgépes játékok sok extra játékot kínálnak, bónuszköröket, plusz szimbólumokat, jackpotos extra köröket és így tovább.

pros A nyerőgépes játékok érvek

1. Nagyon könnyű velük játszani

Alapvetően csak megnyomjuk a pörgetés gombot és maga a program meg is mondja nekünk, hogy nyertünk-e vagy sem. Kezdő kaszinó játékosként a nyerőgépek a legjobb választások, hiszen ezeknél nincsenek extra szabályok, amelyeket meg kell értenünk. Lásd mondjuk a Book of Ra Deluxe, amely kifejezetten egyszerű játék.

2. Vannak progresszív jackpotos játékok is

Ezek azok, ahol minden tét egy bizonyos százaléka egy nyereményalapba kerül. Bizonyos kombináció kipörgetésével pedig ezt az egész jackpotot megnyerheti egy szerencsés játékos. Ezt leszámítva pont ugyanolyanok, mint más online nyerőgépek, úgyhogy érdemes ilyeneket keresni.

3. Rengeteg tétbeállítási lehetőség

Nem csak a tétet tudjuk meghatározni, hanem azt is, hogy hány soron akarunk pörgetni. Azt is mi határozzuk meg, hogy mennyi a nyerővonalak száma, ezzel pedig növelhetjük a kockázatot és a lehetséges nyereményt is. Plusz még akár meg is vásárolhatjuk a bónuszjátékokat kapásból.

cons A nyerőgépes játékok ellenérvek

1. Nem igazán kínálnak stabil nyereményeket

Ez azt jelenti, hogy játszhatunk akár egy egész napon keresztül is úgy, hogy nem nyerünk semmit. Ezzel párhuzamosan pedig akár egyetlen mobil pörgetéssel a Sizzling Hot játékán milliomosok lehetünk. Nem feltétlenül tudunk tehát hosszútávú stabil nyerést kialakítani.

2. Nagyon gyorsak

Egyetlen óra alatt nagyon sok pénzt el lehet pörgetni anélkül, hogy igazán észrevennénk. Főleg akkor, ha mondjuk nagy tétes játékok között nézelődünk. Plusz még automatikus pörgetési mód is beállítható.

3. Könnyen be lehet esni a függőség csapdájába

Mivel nagyon sok játék van, amelyek mindegyike nagy nyereményeket ígér, könnyen függővé válhat az ember. A legjobb kaszinók oldalán sok ezer ilyen játék van, amelyek mindegyike villog-csillog és óriási nyereményeket ígér. Így nagyon figyelni kell arra, hogy ne essünk bele a veszteségek miatti folyamatos játék csapdájába.

Valódi pénzes slotok vs. ingyenes slotok

Manapság a legtöbb kaszinó már elérhetővé teszi szinte az összes játékot demó formájában ingyenesen is kipróbálásra. Így akár még regisztráció nélkül is kipróbálhatjuk őket, ami alapvetően azt a célt szolgálja a kaszinó oldalán, hogy a játékosok jobban megismerhessék a játékokat. A nyerőgépek esetén is szinte mindig ott van ez az opció, így érdemes is kipróbálni. Főleg, ha olyan nyerőgépet választunk, amelyet nem ismerünk még annyira, vagy meg akarjuk nézni, hogy működnek a plusz körök és játékok.

Természetesen az ingyenes slotok nagy hátránya, hogy sok esetben nem érhető el az összes funkciójuk, valamint nem tudunk valódi pénzt kockáztatni és nyerni. Ha egy-két kört pörgetünk bármilyen online nyerőgép tárcsáin, rá fogunk jönni, hogy ezen játékok esetén az igazán nagy pluszt az adja, hogy valódi pénzben is játszhatunk.

Valódi pénzes slotok

Ezek azok a nyerőgépes játékok, amelyeknél csak úgy tudunk játszani, ha előtte befizettünk némi pénzt a kaszinó fiókunkra. Utána a minimum tétnek megfelelő összeget teszünk fel pörgetésre. Ilyenkor előzetesen meghatározhatjuk a kockázat szintjét is úgy, hogy beállítjuk, mennyi nyerővonalra akarunk pörgetni. A valódi pénzben játszható nyerőgépek között elérhetőek klasszikus darabok, mint gyümölcsös nyerőgépek vagy éppen a Book of Ra, de természetesen a legújabb modern slotok is játszhatóak valódi pénzben.

Ingyenesen játszható nyerőgépek

A legtöbb online kaszinó platformján a játékok nagy része, de legalábbis a nyerőgépek többsége kipróbálható demó módban. Ez azt jelenti, hogy amikor az egerünket az adott nyerőgép ikonja fölé húzzuk, megjelenik ott a demó/ingyen játék felirat és erre kattintva teljesen ugyanazt a játékot játszhatjuk le, amit egyébként valódi pénzben játszanánk. Sokaknak ez is szórakoztató, de mivel itt valódi pénzt nem lehet nyerni, leginkább arra szokták használni, hogy megismerjék jobban a játékokat, illetve azok szabályait.

Nyerőgépek típusai

Nyerőgépek típusai

A nyerőgépekről már többször is említettük, hogy ezek azok a kaszinójátékok, amelyekből kétségtelenül a legtöbb érhető el minden online kaszinó oldalán. A legjobb platformoknál akár 5000-nél is több ilyen játék érhető el, szóval nem meglepő módon ezek elég sok típusban és változatban vannak már kategorizálva. A következőkben megmutatjuk a leggyakoribb és legnépszerűbb típusokat.

Klasszikus nyerőgépek

Ezek az online nyerőgépek rendelkeznek a legkevesebb extrával. Azért számítanak klasszikusnak, mert ezek jelentek meg legkorábban az online világban. Ezeket a slotokat főként a NetEnt és a Microgaming cégei alkották meg először még több évtizeddel ezelőtt. Fő jellemzőjük, hogy kicsi a játékfelület, egyszerűek a szimbólumok és viszonylag egyszerűek a szabályok.

Az esetek többségében ezek háromsoros és háromtárcsás, esetleg ötsoros és öttárcsás nyerőgépek, amelyeken 4-5-6 egyszerű szimbólum található. Ezek általában drágakövek vagy gyümölcsök. Nincsenek nagy extrák, akkor nyerünk, ha egy soron pontosan ugyanolyan szimbólumokat tudunk kipörgetni. Ezen játékoknak még egy jellemzője van, hogy a nyertes körök végén mindig felmerül a kérdés, hogy szeretnél-e kockára tenni mindent egy dupla vagy semmi játékban. Néha előfordulnak extrább szimbólumok is és vannak bónuszkörök vagy ingyenes pörgetések is.

Videóslotok

Ezek valamennyire már modernebb nyerőgépek. Főleg annak köszönhetően, hogy itt már komolyabb a dizájn és sok különféle témát és szimbólumot is megtalálhatunk a tárcsákon. Vannak közöttük például filmes nyerőgépek, vagy akár kalandos, római, görög és egyéb játékok is, attól függően, hogy az adott oldal milyen kínálattal rendelkezik. Ezeknél a slotoknál már bőségesen találunk extra szimbólumokat és játéklehetőségeket is, így már vannak Wild szimbólumok és scatterek is.

A Wild szimbólumok általában afféle jokerként funkcionálnak, tehát bármely más szimbólumot képesek helyettesíteni, hogy nyerő kombinációt biztosítsanak. Önmagukban, ha bizonyos számnál többet pörgetünk ki belőlük egy adott gépen, akkor is vár ránk valamilyen extra nyeremény vagy bónusz. A Scatterek pedig afféle szorzónövelő szimbólumok. Ha kipörgetünk belőlük valamennyit, akkor extra játékkörbe juthatunk vagy kaszinós bónusz összegeket kaphatunk.

Progresszív nyerőgépek

Messze a legnagyobb nyereményt biztosító nyerőgépes játékok egy online kaszinóban. Ezt annak köszönhetik, hogy egy progresszív nyereményalap mellett működnek. Minden egyes játék tétjéből, amit ezzel a nyerőgéppel játszanak a kaszinókban, egy bizonyos összeg, százalék egy nyereményalapba kerül. Ez pedig folyamatosan növekszik, az aktuális összeget mindig megtalálod a nyerőgép valamelyik részén. Sőt, sok oldal ezt már a fő felületén is reklámozza, hiszen komoly összegekről van szó - akár több millió euróról.

Ezeket a jackpotokat persze nem lehet annyira könnyen megnyerni. Valamikor például bizonyos tét összeghez kötik a lehetőséget, máskor pedig nem elég egy bizonyos kombinációt kipörgetni, hanem először mondjuk be kell jutni egy bónuszkörbe, majd onnan kell bizonyos kombinációt elérni a nyereményhez. Ezt leszámítva egyébként pont úgy működnek, mint a hagyományos slotok, rengeteg normál nyereményt is szerezhetünk a segítségükkel. Így a szekció végén említsük meg, hogy a National Casino, 22bet, Vegas.hu, Lemon Casino, Wazamba kaszinói kifejezetten nagy választékkal bírnak ilyen játékokból.

Magas kifizetésű nyerőgépek

A játékok kifizetési arányát az úgynevezett RTP érték, azaz a játékos visszatérítési ráta határozza meg. Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy egy meg nem határozható periódus során a megtett tétek hány százalékát nyeri vissza az összes játékos. Kifejezetten jónak számít egy nyerőgép, ha már 96% feletti RTP értéke van. Magas kifizetésű nyerőgépes játékok azok, amelyeknél ez az arány akár 99% is lehet. Ez ugyanis azt jelenti, hogy több pénzt nyernek vissza a játékosok.

Az ilyen játékokat általában a kaszinó külön kategóriák alatt listázza és még azt is megmutatja, hogy melyik a legnagyobb RTP értékű játék a platformon.

3D slotok

Ezek a nyerőgépek általánosságban hasonlítanak a normál nyerőgépekhez, viszont jóval több pénzért, jóval nagyobb erőfeszítéssel fejlesztik őket. Ebben ugyanis nem szimplán csak szimbólumok vannak a stabilan pörgő kerekeken, hanem animációs az egész felület és háromdimenziós videók is tarkítják a játék menetét. Még mindig kevesebb ilyen játék érhető el, de sokak szerint ezek a slotok jelentik majd a jövőt.

Ezeknek több specifikus változata van, példának okáért ott vannak a virtuális valóságba áthelyezett nyerőgépek. Ezeknél a fejünkre felvett VR szemüvegnek köszönhetően tényleg ott állhatunk a slot előtt és tényleg úgy érezhetjük, mintha egy kaszinóban állnánk. A másik speciális változata ezeknek a slotoknak az élő nyerőgépek.

Élő nyerőgépek

Az élő nyerőgépek az élő kaszinóknak köszönhetik megjelenésüket. Ugye az élő kaszinókban élő osztók segítségével érezhetjük úgy, mintha ott ülnénk mi magunk is a kaszinóban az adott asztalnál vagy a slotok esetén mintha a gépek előtt lennénk Las Vegasban. Az élő nyerőgépek még ritkábbak ebben a szegmensben, de már elérhetőek. Ilyenkor egy élő krupié áll velünk szemben egy stúdióban és ott van mellette egy vagy több nyerőgép is. Mi pedig a vele való kommunikáció útján tudjuk megpörgetni a slotot és élvezni a játékmenetet.

Ezek általában több kamerával közvetített játékok, tehát egy kamera mutatja HD-minőségben az osztót, egy másik kamera a nyerőgépet, egy harmadik pedig a tárcsákat mutatja forgásuk közben. Nagyon különleges élmény, főleg azért, mert a krupiék általában kifejezetten profik és tudják, hogyan pörgessék fel a játékosok hangulatát. A kezelőfelület egyébként ebben az esetben is teljesen ugyanúgy működik, mint egy videós slotnál.

Hogy működnek a nyerőgépek?

Az online nyerőgépek olyan szoftveres felületek, amelyeknek három vagy több tárcsája van és mindegyiken van egy specifikus szám vagy szimbólum. Az online nyerőgépes játékok esetén akár 256 szimbólum is megtalálható a játékban. Ezen szimbólumoknak lehet rengeteg különböző variációja, attól függően, hogy mely társákat pörgeted ki. Azon variációkat, amelyek nyereményt eredményeznek, nyerővonalaknak hívjuk.

Az online nyerőgépes játékok RNG-alapon működnek, tehát véletlenszám-generálással. Ez azt jelenti, hogy egy adott szimbólum-kombinációhoz tartozik egy szám, amely számokból sok ezret generál az RNG algoritmus. Tehát azt, hogy mi nyerünk-e vagy veszítünk, az RNG mechanizmus dönti el, egy megbízható kaszinóban pedig nem férhet kétség ahhoz, hogy ez teljesen legálisan és tisztességesen működik. Ha a véletlen szám egy nyerő szimbólumhoz tartozik, már nyertünk is.

Ha olyan online kaszinót választottunk, akkor van módunk például arra, hogy már előre meghatározzuk, hány fizetővonallal akarunk játszani, ez pedig meghatározza a nyerési esélyeinket is. Érdemes a játékok kiválasztása előtt megfelelően tájékozódni arról, hogy az adott nyerőgép milyen RTP értékkel rendelkezik, milyen nyerővonalai vannak és egyáltalán milyen kombinációkkal nyerhetünk.

Ingyenes pörgetéses játékok

Ingyenes pörgetések

Amikor ingyen pörgetésekről beszélünk, akkor az azt jelenti, hogy egy valódi pénzes nyerőgép esetén tudunk úgy pörgetni, hogy közben nem kell valódi pénzt megtennünk tétként. Persze vannak ingyenes nyerőgépes játékok is, de sok olyan online kaszinó van, ahol ingyenes pörgetéseket kaphatunk bizonyos nyerőgépes játékok esetén egy bónusz részeként, vagy magában a játékban is tudunk néha ilyeneket szerezni.Az Energy Casino, Nomini, Unibet, Vulkan Vegas és Ice Casino platformjain is bőségesen fogsz találni ingyenes pörgetéses promóciókat.

Előbbi esetben csak valamilyen okból jóváírnak nekünk ingyenes pörgetéseket, amelyeket bizonyos feltételek mellett teljesen ugyanúgy használhatunk, mint egy rendes pénzes pörgetést. Utóbbi esetben viszont bizonyos kombinációk (mondjuk bizonyos számú scatter) kipörgetésével juthatunk be egy olyan körbe, ahol teljesen ingyen pörgethetünk. A legjobb kaszinó platformok esetén számtalan olyan nyerőgép áll rendelkezésünkre, ahol bőven vannak ingyen pörgetéses extra körök.

Különleges szimbólumok

Általánosságban bármely játékgép esetén elmondható, hogy a szimbólumokról szól minden pörgetési kör. A legegyszerűbb játékok csak néhány szimbólummal rendelkeznek, mondjuk számokkal és pókerlapok szimbólumaival. A legtöbb mai nyerőgépes játék esetén viszont rengeteg extra szimbólum is elérhető.

Wild szimbólum: Ez lehet simán a Wild felirat, de lehet például valamilyen grafika vagy rajz is. Ennek a szimbólumnak a lényege, hogy kipörgetése esetén bármely más szimbólumot képes helyettesíteni azért, hogy nyerő kombinációt hozzon létre. Amennyiben pedig elég Wild szimbólumot találsz, akkor akár bónuszkört vagy ingyen pörgetést is szerezhetsz.

Scatter szimbólum: Más néven Szórónak is szokták nevezni, amelyet szintén nagyon szeretnél megkaparintani az összes játékban. Ha megjelenik egy nyerővonalon, akkor általában szorzóként működik, tehát megtöbbszörözi a nyereményünket. Ha pedig mondjuk bizonyos számban kipörgetjük, akkor az esetek többségében elindul egy bónuszkör, ami többnyire ingyenes pörgetéseket jelent.

Bónusz szimbólum: Egyes kaszinós nyerőgépeken előfordul, hogy egy Bónusz szimbólumot találsz. Ez lehet simán a Bónusz felirat, de megjelenhet ikonok formájában is. Általában egy ilyen szimbólum nem jelent semmit, de ha mondjuk hármat kipörgetünk belőlük, akkor egy extra bónuszjáték indul el.

Hogy kerülnek kifizetésre a nyeremények?

Egy online casino oldalán bármely típusú nyerőgépet is választunk, a kifizetés és a nyeremény elszámolása egyszerű módon történik. Felteszünk valamennyi pénzt tétként, ebből pedig a különböző nyerő szimbólumok kipörgetésével nyereményt szerzünk. A nyereményt a casino platformja automatikusan elszámolja nekünk és az egyenlegünkhöz adja.

Így van ez akkor is, ha éppen játék közben veszítjük el az internetes kapcsolatot. Ilyenkor a casino szépen befejezi a szerverén és ha nyertünk, jóváírja a nyereményt. Ezután pedig a számos fizetési mód valamelyikével ki is fizethetjük a pénzt a fiókunkból a bankszámlánkra.

A legnépszerűbb magyar nyerőgépes játékok

A legnépszerűbb magyar nyerőgépes játékok

Magyarország vonatkozásában általában a hagyományos gyümölcsös slotok mellett a progresszív jackpotos és a régebbi nyerőgépek a népszerűek. Ezek közül mutatunk most meg néhányat:

1) Mega Moolah: A Microgaming progresszív jackpotos játéka az, amely miatt igazán népszerűvé váltak ezek a nyerőgépes játékok. Ezen a játékon ugyanis kifejezetten nagy nyereményeket lehet nyerni.

2) Book of Ra Deluxe: A Novomatic slotján akár már öt forinttal is tudunk játszani egyiptomi környezetben. Van benne Wild szimbólum, scatter és arra is van módunk, hogy kockáztassunk a nyertes körök végén egy dupla vagy semmi játékban

3) Gonzo's Quest: Újabb nyerőgépes játék a piacon, benne ingyen pörgetési lehetőségekkel, Wild és Scatter szimbólumokkal. Az RTP értéke 96% körül mozog és természetesen letöltés nélkül játszható a legtöbb online casino platformján.

4) Multi Dice: Egy régebbi fajta játék a slotok között, amely a legtöbb online kaszinóban megtalálható a klasszikus kategóriában. Nincs is benne sok extra, Wild szimbólum azért akad, illetve van lehetőségünk kockázati játékra is minden nyertes kör végén.

5) Sizzling Hot: Ezt talán nem is kell bemutatni senkinek. Régi klasszikus, ami szinte az összes casino platformján elérhető, ráadásul sok helyen regisztráció nélkül is ingyen kipróbálható. Semmi különlegesség nincs benne, leszámítva azt, hogy mennyire magával ragadó a hangulata.

Nyerőgépeket érintő bónuszok

Alapvetően egy online casino platformján regisztráció közben van lehetőségünk arra, hogy döntsünk az üdvözlő bónusz igénybevételéről. Ezeket a bónuszokat azért adja az oldal, mert csatlakozunk hozzájuk és befizetést teljesítünk. Ez a bónusz természetesen igénybe vehető nyerőgépekre is, főleg, hogy a legtöbb ilyen üdvözlő bónusz ingyen pörgetéseket is tartalmaz.

Nem ez az egyetlen olyan bónusz azonban, amelyet igénybe vehetünk a nyerőgépek vonatkozásában. Ráadásul a VIP programban is egészen sok pontot lehet gyűjteni, ha sokat játszunk, és rendszeresen. Nézzünk meg még néhány nyerőgépes bónuszt, amelyek szinte minden oldalon elérhetőek.

Kaszinó bónuszok

Ingyen pörgetések

Ingyenes pörgetéseket többféle módon is kaphatunk. Az üdvözlő bónusz részeként kaphatunk leggyakrabban ilyen pörgetéseket az első vagy akár sokadik befizetésünk mellé. Ilyenkor akár 100-200 vagy 300 ingyenes pörgetés is járhat, de ajánlattól függően akár még ennél is több. Ezeket rengeteg játékon fel lehet használni, de a szabályzatban néha meg van határozva, hogy pontosan melyeken. Ingyen pörgetéseket kaphatunk minden heti új befizetésünk után, vagy azért is, mert mondjuk a VIP programban eléggé jó helyre kerültünk már.

Cashback

A cashback vagyis pénzvisszatérítési bónusz nem más, mint egy olyan akció, amelyben az online kaszinó platformja egy adott időszak során feltett tétjeink vagy elszenvedett veszteségeink bizonyos százalékát visszafizeti nekünk. A százalékos mérték függhet attól, hogy milyen az akció vagy milyen szinten állunk az adott oldalon a VIP programban, de általában ez 5-15% között mozog és 60 ezer forint körül van heti szinten maximalizálva. Ez persze minden ajánlatban eltérő lehet. Kifejezetten népszerű a slotok tekintetében ez a bónusz, hiszen ezekkel a játékokkal azért elég sokat lehet egy héten játszani.

Üdvözlő bónuszok

Az üdvözlő bónusz az a bónusz egy kaszinóban, amelyet azért kapunk, mert csatlakoztunk az oldalhoz és ott befizetést teljesítettünk. Ez sokszor nem csak az első, de a második, harmadik vagy akár a tizedik befizetésünkre is járhat. Általában a befizetésünk egy bizonyos százalékát kaphatjuk meg extra pénzként, kiegészítve ingyenes pörgetésekkel. A százalékos mérték attól függ, hogy melyik oldalon játszunk, de lehet 100-200-300% is. Ennek az értéke minden esetben maximalizálva van. Nem ritka azonban az olyan, amelynek keretében akár 5-600 ezer forintot is kaphatunk extra pénzként. Érdemes benézni a Fairspin, Coinslotty, Slotimo, Bwin, Rabona és Lvbet oldalaira is a kifejezetten nagyértékű üdvözlő bónuszok miatt.

Ez az extra pénz felhasználható nyerőgépek esetén is. Fontos figyelembe venni azt is, hogy ezekre mindig vonatkoznak elég szigorú megjátszási követelmények is. Ez azt jelenti, hogy a bónuszpénzből megnyert pénzt általában 30-40 alkalommal meg kell forgatnunk, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk az összegre. Fontos, hogy a slotok szerelmesei számára akár sok száz ingyenes pörgetés is elérhető ezen üdvözlő ajánlatok részeként.

A nyerőgépes játékok története

Ha lehet hinni a legendáknak, akkor az első nyerőgépet még 1894-ben mutatták be San Franciscóban, azóta léteznek igazából a játékgépek, mint fogalom. Charles Fey volt a megalkotója a Liberty Bell néven ismert készüléknek, amely már pontosan úgy működött, ahogy az általunk megszokott nyerőgépek. Volt három különböző pörgő kerék benne, egy fizető vonal és automatikus kifizetési rendszer. Ettől függetlenül ez még egy igen régi típusú játékgép volt, azóta az eltelt időben nagyon nagyot fejlődtek már ezek a masinák.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mikor jelentek meg mondjuk az első gyümölcsös játékgépek? Az első ilyet még 1907-ben alkották meg, előtte az összes szimbólumot a kártyák lapjairól kölcsönözték. Az 1920-as években a Mills Novelty Co. volt az a cég, amely megalkotta a ma Spin gombként ismert gombot, amellyel a játékos már meg tudta állítani a kerekek pörgését és így be tudott avatkozni a játékba. A következő nagy dátum 1963-ban következett be, amikor megjelent a Money Honey, a világ első elektronikus nyerőgépe. Ezen a gépen azonban még mindig meg kellett húzni egy kart, hogy a pörgés elinduljon.

Innen kapták egyébként máig ismert nevüket ezek a régi típusú gépek, a The One Armed Bandit, azaz félkarú rabló megnevezést. 1976-ban jelent meg aztán az első videós slot, majd 1994-ben jelent meg az első online casino és vele együtt az első ilyen nyerőgépeket is bemutatták. Szintén nagy újításnak számított 1986-ban a játékok mechanizmusát alapjaiban megváltoztató Megabucks, ami a világ első progresszív jackpotos játéka volt. Ezután már elárasztották a piacot az ilyen gépek.

faq

FAQ

Vannak olyan nyerőgépek, amelyekkel többet lehet nyerni, mint másokkal?

A nyeremény mértéke értelemszerűen függ attól, hogy milyen slottal játszunk, hiszen például egy progresszív slot esetén akár sok millió euró is ütheti a markunkat egy megfelelő kombináció kipörgetésével. Az egyéb slotok tekintetében pedig a játék RTP értékét érdemes figyelni, hiszen ez azt jelenti, hogy mekkora százalékát nyerik átlagosan vissza a megtett téteknek a játékosok. Összességében ez azonban szerencsejáték, akár egyetlen pörgetéssel is komoly összeg nyerhető.

Érdemes a bónuszköröket kipróbálni egy nyerőgép esetén?

Természetesen igen. Ezeket a köröket azért találták ki, hogy még több extra játéklehetőséget és nyereménylehetőséget biztosítsanak a játékosok számára. Ezekben a körökben ingyenes pörgetéseket és extra szorzókat is kaphatunk. Ráadásul van már ma olyan nyerőgépes kaszinós játék is, ahol meg tudjuk már előre venni egy kicsit magasabb téttel a játékot a bónuszkörben.

Tudok akár ingyen is játszani a legnagyobb kaszinóplatformok legjobb nyerőgépein?

Igen, van rá mód, hogy ingyen kipróbáljuk a legjobb játékokat. Ehhez általában még regisztrálni sem kell az adott platformokon. Természetesen azzal legyünk tisztában, hogy ilyen esetekben nem fogunk tudni valódi pénzt nyerni, ráadásul rengeteg funkciót ki sem tudunk próbálni. Viszont az ingyenes játék tökéletes arra, hogy kipróbálhassuk az egyes játékokat és megismerjük a szabályokat, vagy hogy mikor milyen bónuszok vehetők igénybe.